Ringenkussen ivoor met strik

0,00

Op bestelling gemaakt

Uitverkocht

Artikelnummer: RK-029 Categorie:

Beschrijving

Ringenkussentje met koninklijke allure. Er zijn koninklijke kleuren verwerkt in dit kussentje. Het is gemaakt in de kleur ivoor naar de kleur van de trouwjurk van de bruid.

Op het kussentje zit een strikje. Dit is een gebaar van mij en mijn man, als cadeautje voor de vriendin van onze dochter. Het staat symbool voor de koninklijke strik-(ken) van de jurk van prinses Mabel.

Het bruidspaar wilde zich graag laten verrassen door mijn ontwerp De kleur rood zit in het bruidsboeket en de kleur blauw in de uitnodiging.

De kleur goud van het koord staat voor (magie) bescherming tegen negatieve krachten en verwezenlijking van dromen en duurzaamheid. De kleur rood van het satijnlint staat voor (magie) verbannen van negatieve gevoelens en succes. De kleur blauw van het satijnlint staat voor (magie) creëren van vertrouwen.

Het ivoorkleurige vlindertjeskant heb ik met de hand geborduurd en gedrapeerd op het kussentje, zodat het een koninklijke uitstraling kreeg. De vlinders staan centraal tussen de 2 geliefden (vlinders in je buik hebben).

Dit ringenkussentje is dus gemaakt als een verrassingskussentje en weer met veel liefde gemaakt. Het is gevuld met duurzaam Panda watten.

Extra informatie

Gewicht 501 g