Klantenservice

Bestellen

U kunt de producten op deze website bestellen door het gewenste product of gewenste producten in de winkelmand te plaatsen. Vervolgens gaat u naar ‘Afrekenen’. Hier kunt u aangeven of u de bestelling wilt komen afhalen of wilt laten verzenden en hoe u de bestelling wilt betalen (bij afhalen kan ook contant betaald worden). Vervolgend worden automatisch de verzendkosten berekend.

Heeft u een artikel gezien en wilt u graag een aanpassing laten maken, of heeft u een eigen idee? Neem dan contact met mij op.

Betalingen

Afhankelijk van de gewenste verzendmethode kunt u kiezen voor contant betalen bij afhalen, of voor het vooraf overmaken van het aankoopbedrag bij verzending/afhalen. Indien u kiest voor vooraf overmaken, ontvangt u na het plaatsen van de bestelling per email de benodigigde gegevens om het bedrag te kunnen overmaken.

Verzendkosten

Verzending binnen Nederland is gratis. Voor bestellingen die naar België verzonden moeten worden zijn de verzendkosten €10,- per bestelling. De verzendkosten worden automatisch berekend bij het afrekenen. U ziet dus altijd welke verzendkosten zullen worden berekend, voordat u akkoord gaat.

Orderstatus

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt u door mij persoonlijk op de hoogte gehouden van uw bestelling per email.

Retourneren

Bent u achteraf toch niet helemaal tevreden over een artikel? Neem dan contact met mij op om tot een oplossing te komen.

Privacy

De door u ingevulde gegevens zullen alleen worden gebruikt voor het verzenden van uw bestelling en om u op de hoogte te kunnen houden van de orderstatus.

Uw gegevens wijzigen

Heeft u tijdens het plaatsen van de bestelling per ongeluk de verkeerde gegevens ingevuld, of zijn uw gegevens gewijzigd? Dan kunt u uw gegevens wijzigen door in te loggen. Indien u geen account heeft aangemaakt, kunt u uw wijzigingen per email aan mij doorgeven.