Klantbeoordelingen

Wilt u graag uw ervaringen met Kantrijk.nl delen?

Geef ons uw mening

Beste Dietha,

Wat ziet dit er prachtig uit! Mijn dank.
Wat leuk om te horen dat u het kant uit België haalt. Bijzonder.
Op 29 sept 2018 aanstaande zullen ze gebruikt worden door mij (bruid) en mijn moeder en schoonmoeder een traantje mee te drogen die ongetwijfeld zal pinken.
Mijn moeder houdt erg van kant dus ik denk dat dit voor haar een fantastisch aandenken voor het leven blijft en voor mij ook uiteraard
Ik laat u even weten zodra ze binnen zijn.

Hartelijke groet,

Inge
————————————————
Hallo Dietha.

Heel hartelijk bedankt voor de mooie doopdeken. Hij is vanmiddag goed bezorgd. Ik vind hem prachtig. Nogmaals bedankt voor alles. En zondag zal zeker een mooie en ik hoop een gezegende dag gaan worden. Groetjes Astrid


Ik heb het kousenbandje goed ontvangen en gisteren cadeau gegeven. Ze vond het mooi!

Barbara Latham


Hallo Dietha, hartelijk dank voor het speenkoord en ook zo snel opgestuurd. We zijn er blij mee.

Marian Mouthaan


De zakdoek is binnen gekomen en hij is prachtig!
Dank voor de snelle levering!

Annette


Beste Dietha! Alles is in goede orde bezorgd vandaag. Het ziet er allemaal prachtig uit. Morgen komen mijn nichtjes op bezoek dus kan ik de spulletjes aan ze laten zien. Wat zullen ze door het dolle zijn. Vorige week waren ze al aan het oefenen in de tuin. Erg schattig, zie foto. Charlotte met een roze trouwjurk aan. Annika houdt de ‘sleep’ vast en Maxine strooit bloemblaadjes.

Marieke


Geachte mevrouw, ik heb de kousenband vandaag ontvangen. Ik ben er zeer tevreden mee. Hartelijk bedankt hiervoor.

Y. Donners


Beste Dietha, hartelijk dank voor het geweldig mooie bruidszakdoekje. Het is in werkelijkheid nog mooier. Leuk dat we telefonisch contact hadden en het allerbeste toegewenst met alles!

Wilma


Zojuist ontvangen. Hartelijk dank.

Linda Greve


Beste Dietha, heel erg bedankt voor de foto’s met het Doopdekentje afgewerkt met de beertjes. Het Doopdekentje is heel snel gemaakt. Dat had ik niet verwacht!

Mevr. Masselus vd Heede


Lieve Dietha, alweer ontzettend bedankt voor alle moeite die je doet om het zo bijzonder mogelijk te maken; ik ben dan ook ontzettend blij dat ik bij je terecht ben gekomen. Mijn moeder is overigens ook erg onder de indruk van hetgeen je voor Isis hebt gemaakt en benadrukte mij dan ook dit aan jou door te geven! Ik wil je bij deze heel erg bedanken voor het mooie dooplaken, de haarband en de speenkoordhouder; dit alles dat deel heeft mogen maken van een hele bijzondere en onvergetelijke dag waarvan we allemaal hebben genoten!

Marisca Zambon


Beste, eindelijk heb ik een leuke website gevonden met mooie traditionele doopdekentjes! Leuk! Zondag is reeds het doopfeest. Heel erg bedankt voor de snelle reactie!

Claire Billen


Hallo Dietha, het zag er erg mooi uit. Ik was ontzettend blij met de kussentjes. Het resultaat was precies zoals ik het voor ogen had. Het rode lint symboliseert in mijn cultuur de verbondenheid tussen man en vrouw. Het lint is rood omdat er van nature geen bloedband is. Dit lint verbindt ons bloed met elkaar, dit uit zich natuurlijk en hopelijk in een kind. Een goede familievriend knipt het lint door. De stukken die overblijven worden in kleine stukjes geknipt en gegeven aan vrijgezellen zodat zij ook geluk in de liefde zullen vinden. Natuurlijk mag je deze foto gebruiken voor jouw website. Ik vind het erg leuk als je het plaatst! Wij graveren overigens zowel verlovings- als huwelijksdatum in de ringen. Als ik materiaal nodig heb voor mijn huwelijk in juni zal ik je zeker mailen. Dank voor alle hulp en interesse!

Ebru


Ik heb de bruidszakdoek ontvangen. Bedankt voor de snelle levering!

Laura


Beste Dietha, voor service een tien!! Ben er erg blij mee. Moet dit weekend naar Afrika meegenomen worden dus heel mooi op tijd. Alvast bedankt voor deze vlotte actie.

Willie Henkes


O Dietha, ze zijn prachtig!!! Echt wat zijn ze mooi geworden. De foto’s zijn heel duidelijk. Ik ben er heel blij mee en weet zeker dat de bruidjes dat straks ook zijn. Ik zit hier gewoon nu al met een grote glimlach op mijn gezicht na het zien van de foto’s. Als ik de doekjes gegeven heb zal ik ze uw website zeker laten zien en erbij vertellen dat (ook al ken ik u niet persoonlijk) een ontzettend vriendelijke dame met een warme persoonlijkheid dit zo mooi gemaakt heeft.

Angela Kret


Beste Dietha, Ik heb inderdaad de doopdeken ontvangen. Geen enkel probleem dat de bon wat later is gekomen. Bedankt voor de goede service. Wat leuk dat we er ook een bewaartas bij krijgen.

Monique van Gemert


Beste Dietha, We hebben het doopdeken ontvangen. Ziet er heel mooi uit!

Eveline van Hoecke


Beste Dietha, Ik heb de haarkrans ontvangen! Dank u wel, hij is prachtig! U mag gerust mijn referentie op uw site zetten hoor! Ik ben er heel blij mee! Ik heb het al op mijn hoofd gehad 😉 Heel veel lieve groetjes en ik wens u heel veel succes met uw bedrijf. U doet het hartstikke goed.

Mary Jim


Ik heb vandaag het bruidszakdoekje ontvangen, dat ik had besteld voor mijn dochter die de bruid is op 4 oktober. Hij voldoet aan mijn verwachting. Ik vind hem erg mooi. Bedankt voor de snelle afhandeling!!

Janneke Steenhuis


De ringenkussentjes zijn binnen hoor, ziet er leuk uit. Even een vraagje: we hebben 2 kinderen, kunnen de kussentjes nog van elkaar, zodat ze ze allebei kunnen dragen? En ook trouwens leuk dat felicitatiekaartje erbij. Zo leuk om te krijgen. 20 Juli is de grote dag.

Yvonne


Hallo Dietha, Ik wil je even laten weten dat het zakdoekje al binnen is. Het ziet er prachtig uit en ik weet zeker dat ik hier mijn dochter blij mee ga maken. Nogmaals bedankt ook voor de snelle levering.

Anita Cuypers


Lieve Dietha, Zoals beloofd een berichtje! Ontzettend bedankt voor de mooie zakdoekjes, ze kwamen goed van pas 😉 en iedereen was er heel blij mee!
Ga zo door met uw werk want het is bijzonder en prachtig wat u voor mensen doet!

Mariska en Peter Westerbeek


Hallo Dietha, mijn excuses dat ik nog geen tijd had om u een mail te sturen. Ik heb het zakdoekje vrijdag ontvangen. Erg bedankt!

Nicole


Bedankt voor alle foto’s, het schortje ziet er mooi uit. Een dikke knuffel voor u!

Filomena


Beste Dietha, het bruidszakdoekje is goed aangekomen vandaag. Het ziet er precies uit zoals ik had verwacht. Hier ga ik iemand heel blij mee maken.

Lotte


Hallo Dietha, ik heb het pakketje ontvangen. Bedankt hiervoor. De kussentjes zien er hartstikke leuk uit!

Linda Jongerius


Dag Dietha, Jaaaa!! Ik heb net het pakketje ontvangen en geopend: Hartelijk dank voor de prachtige zakdoekjes! En het lieve kaartje erbij! Wat leuk om het nu eindelijk in handen te houden, na alle mooie foto’s die ik al had gezien, en wat was het keurig verpakt allemaal! Bedankt voor het leuke contact in deze bijzondere periode! En alle moeite die je hebt gehad aan mijn opdracht! Ik laat na mijn trouwdag nog wel eens horen hoe het is geweest en hoe het met de zakdoekjes is gegaan 😉 Nogmaals dank, ook voor Elvira!! En nog heel veel plezier met alle opdrachten die nog gaan komen!!

Corina


Beste Dietha, Bedankt voor het verzenden van de antennestrikjes. Ik vind ze erg leuk. En het is netjes bij mij aangekomen. Hartelijk dank ervoor.

Annemarie van de Werfhorst


Beste Dietha, Ik heb de doopdeken persoonlijk bij u opgehaald. U hebt hem Doopdeken Pareltje genoemd! Ik ben blij dat u op zo’n kort termijn van 2½ dag voor mijn kleindochter een doopdeken wilde maken. Het is een zeer mooie doopdeken geworden. U had aangeboden de avond van te voren een foto te sturen, maar ik wilde mij graag laten verrassen door u! Heel erg veel dank hiervoor.

Mevrouw van Baaren


Ik heb het pakketje opgehaald en het is heel mooi. De verpakking was perfect. Alles was schoon en droog. Bovendien is het kussentje precies wat ik zocht. Nogmaals heel erg bedankt. Als ik nog wat nodig heb, zal ik zeker je website bezoeken.

Anique Bokdam


Heel erg bedankt voor de foto’s van het kransje. Het ziet er erg mooi en lief uit! Ik heb erg veel zin om te zien hoe die staat!!! Veel dank alvast voor het versturen en alle zorg die je erin hebt gestopt!!

Emily Boezemans


Het doopdeken werd zopas afgeleverd. Echt schitterend. Onze welgemeende felicitaties voor deze creatie. Wij zijn ongelooflijk blij. Hartelijk dank en nog heel veel succes!

Frederik en Anouk van Hulle


Alvast bedankt voor de goede service!

Charissa van Dorp


Ik heb het kousenbandje ontvangen, het zier er heel mooi uit!

Leonie Donkers


De zakdoekjes zijn aangekomen, dat is een zeer snelle service. Ze zien er goed uit, ik laat ze aan mijn dochter zien. Dank je nogmaals voor de snelle service.

Sonja van der Burg


Bedankt voor de medewerking.
Ik heb het laiton al binnen via HP Tex uit Uddel.

Hanny Schukkink


Ik heb de bestelling in goede orde ontvangen. Hartelijk dank!

Maddy


Hallo Dietha, ik wil je even laten weten dat het doopkleed in goede staat ontvangen is. Bedankt voor de goede service!

Monique Vanthoor


Beste Dietha, onlangs sprak ik weer eens mijn klant van de zomer (zij reist veel) en heb ik foto’s gezien van het kransje dat helemaal naar Portugal is gereisd! Nogmaals dank voor de mooie service van toen en u een prettige kersttijd en alle goeds voor 2011.

Marjory Kenninck


Het was een super leuk doopfeest, dit dankzij uw mooie doopdekentje. Waar veel positieve reacties vanuit kwamen!!! Geweldig gewoon!

Patricia


We hebben de kousenband en het ringkussen ontvangen. We zijn er erg blij mee. Ook een hele nette snelle levering.

Lieke


Beste Dietha, ik heb vandaag het dooplakentje ontvangen en hij is werkelijk waar prachtig. A.s. zondag gaan we hem gebruiken. Bedankt!

Ilona Goos


Hallo Mevrouw Vreeswijk, wij hebben het ringenzakje ontvangen. We vinden het erg mooi! Hartelijk dank, voor het prachtige ringenzakje, en de snelle verzending!

Leonie Vos


Hallo Fam Vreeswijk, we hebben de kussens ontvangen, is allemaal goed gegaan. Ze zijn erg mooi. Hartelijk bedankt, we maken er een mooie dag van.

Ruud en Simone


Hallo Dietha, wat een mooie site zeg echt heel mooi. Hoe krijg je het voor elkaar. Ook Elvira heeft er een hele mooie website van gemaakt. Dat is echt iets om trots op te zijn. Dat je er maar heel veel plezier van mag hebben.

Hennie en Cor


Hallo Dietha, wat een geweldig werk heb je geleverd. M’n mond viel er echt van open. Maak je ook eigen kleding e.d.? Ik probeer dit al jaren, maar het ontbreekt mij aan geduld met als gevolg dat ik ergens aan begin en het jaren in de kast blijft liggen. Helaas val ik niet meer in de categorie bruidstoilet laat staan een doopkleedje, maar mocht ik iemand ontmoeten zal ik je zeker aanbevelen. Ook een chapeau voor Elvira. Knap hoor.

Diana


Beste Dietha, wat een prachtige en professionele site. Ook Elvira verdient een pluim voor haar ontwerp. We wensen je heel veel succes toe.

Joke en Dop


Hallo Dietha, wat een mooie site, hier moet wel heel hard en creatief aan gewerkt zijn. Ik hoop dat je net zoveel creativiteit kunt blijven leggen in alle mooie dingetjes die je maakt. Nu de bezoekers en ook belangrijker de kopers nog.

Rini


Hoi Dietha, wat hebben jullie hard gewerkt om al die mooie items en de site te maken. Ziet er goed uit!!

Iris


Hallo Dietha, wat een mooie site. Ik zal reclame voor je maken.

Petra en Willem


Hallo Dietha, wat een mooie site. Daar mag je best trots op zijn. Ik zal er elke keer een kijkje nemen.

Joke


Beste Dietha, jouw site wordt steeds creatiever!

Lany


Hallo Dietha, hele leuke en mooie site. Heel veel plezier.

Nancy


Hallo buurvrouw, leuk geworden. Hopen op veel reacties.

Sharon Jutte


Hallo buurvrouw, wat een mooie en leuke site is het geworden. Mooie ontwerpen staan erop. Veel plezier ermee.

Anneke de buurvrouw


Hoi mama, hier is hij dan: je eerste berichtje in je gastenboek. Ik vind de site heel mooi worden. Het geeft een goed beeld van al het mooie werk dat je maakt!

Elvira Vreeswijk