Doopdekentje Silver Lace

38,50

65 x 65 cm

Uitverkocht

Artikelnummer: DK-006 Categorie:

Beschrijving

Deze doopdeken is gemaakt van een mooie broderie stof met sterretjes en fantasie steekjes. De doopdeken is aan de achterzijde voorzien van een mooi wit katoen. Tussen de 2 lagen stof zit zacht fiberfill. Rondom de doopdeken zit prachtig fijn zilverkleurig kant. Wit en zilver staan beide voor reinheid, dat centraal staat tijdens de doop.

In het midden van de doopdeken zit een ivoorkleurige broderiebloem, afgezet met een wit kanten bloemetje met zilverkleurig kraaltje. Onder de bloem vandaan komen 4 zilverkleurige linten. Die linten heb ik vastgezet met een romantisch roosje met een klein parelmoerkleurig kraaltje.

Op de hoeken zitten 4 strikjes met ook een zilverkleurig kraaltje middenin. De zoompjes van de strikjes zijn afgewerkt met witte parelmoerkleurige kraaltjes.

U krijgt er ook een bewaartas bij, zodat u de deken makkelijk mee kunt nemen naar de kerk.

Deze doopdeken met zilverkleurig kant is speciaal gemaakt voor het 5 jarig jubileum van Kantrijk. Eén van deze doopdekens wordt daarom geschonken aan Ineke Leemput (pastoraal werkster in de Jeruzalemparochie te Breda) die de doopdeken in haar parochie inzet voor de dopeling.

Extra informatie

Gewicht 501 g